• facebook-icon
  • linkedin-icon

Informatie Schoonheidsbehandelingen

Bij het eerste bezoek aan onze salon in Bodegraven wordt door onze schoonheidsspecialisten een huidanalyse gemaakt. Aan de hand van deze analyse en jouw wensen kunnen wij een passend behandelprogramma opstellen. Indien gewenst kun je een productadvies krijgen welke aansluit bij jouw huid.

schoon

Gezichtsbehandeling

Het gezicht is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Het bepaalt voor een groot deel je identiteit en gemoedstoestand. Toch krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met huidprobleempjes. Denk hierbij aan rimpels, puistjes, kraaiepootjes, wallen onder de ogen, slappe huid, grove poriën, pigmentvlekken of andere huidproblemen.


Harsen, epileren en verven

Je wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte de expressie in je gezicht. Het is dan ook van belang om deze goed in model te brengen en te onderhouden.

De wenkbrauwen kunnen op 2 manieren in model worden gebracht. Door middel van de zogenoemde harsmethode of door te epileren. Het resultaat bij de harsmethode is beter, omdat hierbij ook het overtollige donshaar wordt verwijderd. Hierdoor ontstaan prachtig gemodelleerde wenkbrauwen.

De wenkbrauwen en wimpers kunnen worden geaccentueerd door ze te verven. Wenkbrauwen lijken zo voller en strakker en de geverfde wimpers maken jouw ogen sprekender. Laat jouw gezicht natuurlijk stralen zonder make-up. Het harsen, epileren en/of verven van de wimper en wenkbrauwen kan uitgevoerd worden als kleine deelbehandeling of in combinatie met andere behandelingen..

Meer weten? Vul dan onderaan de Contact-Pagina het formulier in.