• facebook-icon
  • linkedin-icon

Informatie Schoonheidsbehandelingen

Bij het eerste bezoek aan onze salon in Bodegraven wordt door onze schoonheidsspecialisten een huidanalyse gemaakt. Aan de hand van deze analyse en jouw wensen kunnen wij een passend behandelprogramma opstellen. Indien gewenst kun je een productadvies krijgen welke aansluit bij jouw huid.

schoon

Gezichtsbehandeling

Het gezicht is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Het bepaalt dan ook voor een groot deel je identiteit. Toch krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met huidprobleempjes. Denk hierbij aan rimpels, puistjes, kraaiepootjes, wallen onder de ogen, slappe huid, grove poriën, pigmentvlekken of andere huidproblemen.


Harsen, epileren en verven

Je wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte de expressie in je gezicht. Het is dan ook van belang om deze goed in model te brengen en te onderhouden.

De wenkbrauwen en wimpers kunnen worden geaccentueerd door ze te verven. Wenkbrauwen lijken zo voller en strakker en de geverfde wimpers maken jouw ogen sprekender. Laat jouw gezicht natuurlijk stralen zonder make-up. Het harsen, epileren en/of verven van de wimper en wenkbrauwen kan uitgevoerd worden als kleine deelbehandeling of in combinatie met andere behandelingen..


Kennismakingsbehandeling

Iedere huid is anders en wij zouden dan ook graag die van u leren kennen! Bent u voor het eerst bij ons in de salon? Dan nemen wij de tijd om een goed beeld van uw huid te krijgen d.m.v. onze kennismakingsbehandeling.

Meer informatie? Vul dan het formulier in op onze Contact-Pagina