Skip to main content

Prijslijst

Tarieven & Vergoedingen

Behandelingen

 • Pedicurebehandeling

  € 35,00

 • Nagels lakken in combi met pedicure

€ 9,00

 • Pedicurebehandeling incl. gellak teennagels

  € 64,00

 •  Pedicure & voet/onderbeen massage

  € 59,00

 •  Ontspannende voet / onderbeen massage

  € 29,00

 •  Gellak teennagels

  € 29,00

 • Nagelbeugel per stuk

€ 25,00

 • Ortheses

€ p.o.a.

Kennismakingsbehandeling 45 min    € 39,00
Bestaande uit oppervlakte reiniging, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker en een dagcrème. Deze behandeling is bedoeld voor nieuwe klanten die het merk nog niet kennen.
Basisbehandeling 60 min € 57,50
Bestaande uit oppervlakte reiniging, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, korte massage, maskeren een dagcrème.
Puurr Zen 60 min € 65,50
Bestaande uit oppervlakte reiniging, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, ampul, korte massage, masker en dagcrème. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van tools: kruidenstempels in de nek, bindweefselrollers, brush pad en konnyaku sponge.
Puurr Zen Deluxe 90 min € 80,00
Bestaande uit oppervlakte reiniging, dieptereiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, epileren, ampul, korte massage, masker, kopje koffie of thee, en een dagcrème. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van tools: kruidenstempels in de nek, bindweefselrollers, brush pad en konnyaku sponge.

 


Verzorgingsproducten

Deze producten zijn verkrijgbaar in mijn praktijk:

Er wordt gebruik gemaakt van de producten van PUURR skin care.

Zoals de naam al zegt een huidverzorgingslijn met een PUURR

karakter. De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en

mineralen oliën en zijn er voor verschillende huidtypes.

De gehele lijn is vrij van Parabenen, Pegs, Sulfaten, Siliconen, Microplastics en allergenen uit parfums. De kans op reactie wordt zo beperkt.
Alle producten bevatten o.a.: 4% Niaciamide*, Panthenol, Allantoine, Hyaluron en Groene thee.

HFL

HFL producten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional. Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici. De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals (medisch)pedicures, fysiotherapeuten en overige healthcare professionals.

Vergoedingen

Pedicure wordt alleen bij diabetes vergoed vanuit de basisverzekering. De vergoeding is afhankelijk van je voetproblemen. Er zijn ook vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, maar doorgaans alleen bij diabetes, reumatoïde artritis en andere bloedvatproblemen. Maar dat is aan u zelf om dit met uw verzekering te regelen. Wij zijn wel aangesloten bij podotherapeuten Rondom.

Kom ik in aanmerking?

error: Content is protected !!